Bodywork och Japansk Cosmo Lifting

Bland de första behandlingarna jag utförde på Bodywork var Japansk Cosmo Lifting.

JCL är utvecklad av den internationellt erkända danska reflexterapeuten Lone Sørensen.
Det är en avslappnande behandlingsform som motverkar stressrelaterade spänningar och samtidigt har en utrensande verkan på alla organ. 

JCL behandlingarna på Bodywork blev snabbt en populär present som man gav till en man tyckte lite extra om. Det är fortfarande en av de mest populära behandlingarna som ges i form av ett presentkort runt Jul, som en födelsedagspresent och inte minst på Alla hjärtans dag.

Inte bara en skönhetsbehandling

En stor orättvis tro om den här behandlingen är att det är endast en skönhetsbehandling. Faktum är att under en Japansk Cosmo Lifting behandling trycker vi på zoner i ansiktet som ökar blodcirkulationen, avlägsnar toxiner, syresätter huden och stimulerar produktionen av kollagen och elastin, det gör att inte bara ansiktet slappnar av utan avslappningen infinner sig i hela kroppen efter en timmes JCL behandling.

Snart introducerar vi en ny behandlingsform…

Tiden går fort, som sagt var en av de första behandlingsformerna på Bodywork Japansk Cosmo Lifting och det var redan 2015. På Bodywork erbjuder vi nu 3 olika behandlingar och snart introducerar vi en ny behandlingsform för de minsta vilket jag är väldigt glad över att berätta mer om inom kort.

Vi bidrar till våra klienters välmående

Ibland glömmer man var allt började. Japansk Cosmo Lifting kommer alltid att vara en del av Bodywork. Tillsammans med Kroppsterapin och massage för gravida kvinnor bidrar vi till våra klienters välmående.

Vi har ett privilegium i att hjälpa våra medmänniskor, det gör det extra lätt att gå till jobbet varje dag. 

Ja det var ett tag sedan men detta var vad mina första klienter tyckte:

Käthe Nilssons blogg