Jessica Rudin

Certifierad LIFE Therapy® terapeut och meditationslärare som har utövat alternativa behandlingsmetoder under tjugo års tid.
Jessica har stor respekt för både den individuella läkningspotentialen samt den holistiska läkeprocessen och förstår vikten av att se helhetsbilden hos klienterna.

0709 26 20 66
jessica@bodywork.nu

Jessica, LIFE Therapy® och meditation

Jessica Rudin är en stolt trebarnsmor som vid flera tillfällen i livet har valt att gå sin egen väg. Inte minst nu när hon just har valt att lämna sin position som International – and Administrative Manager på Word Audio Publishing – ett digitalt förlag med säte i Malmö där hon arbetat sedan 2015, först med Sverige och uppbyggnaden här och vidare med nu utgivning i sex länder.

Hon hyllar vikten av närvaro och flöde – i relationer, i föräldraskapet, i arbetslivet, i ledarskap och i livet i stort och säger ofta att barnen är hennes största läromästare. I närvaron hittar du nycklar till precis allt och det är genom sina erfarenheter och genom sin holistiska resa som Jessica kommit dem närmare.

Fotograf: Lina Karna Kippel

Jessica har haft litteraturen och musiken med sig både i och utanför arbetslivet och har arbetat och studerat i litteraturens tjänst i alla dess olika former under drygt tjugo år. Med möjlighet att få utveckla rösten och musikaliteten genom uppväxten och livet i ett antal olika band och på många scener har hon, främst med jazzen, fått njuta av det flow som kan upplevas musiker emellan. Vid tillfälle använder hon även rösten i sina behandlingar eller vid meditationer. Först i tonåren hittade Jessica vägen till träningen, något som har följt henne genom livet i olika former. Som instruktör, som utövare, som energiutlopp. I coronatider har det främst varit i form av yoga och löpning.

All in

Jessica har älskat att gå all in. Älskat att arbeta, älskat att träna, älskat att förlora sig i det hon för tillfället haft fokus på. Behovet av att fylla på energierna, att sätta gränser och ramar – både gentemot andra, men också gentemot sig själv och de mönster hon burit blev successivt större.

Med livet och erfarenheterna har förståelsen för behovet av balans bara blivit viktigare. Vi är i ständig utveckling och vi kan skapa nya tankebanor och nya bättre mönster av våra erfarenheter. Vi är inte statiska. Det som behövs är en önskan om att vara med på resan, att våga ta sig tiden att jobba med sig själv. Att säga hej då till gamla mönster och hej till de nya. Att våga välja att må bra.

Det är ett ständigt pågående arbete att hitta stabilitet och självklarhet för att därigenom vila i de fyra pelarna – emotionellt, fysiskt, mentalt och spirituellt – och sedan ställa sig ett antal frågor: Vad har jag för behov? Vilka mönster är återkommande? Hur vill jag hantera dessa mönster? Hur vill jag bli behandlad av andra människor? Hur sätter sig gamla mönster, andras mönster och hur jag och andra behandlar mig, i kroppen?

Det holistiska perspektivet på livet och varandet

Det holistiska perspektivet har alltid funnits med, men hon fick några nya verktyg när hon vid tjugo års ålder kom i kontakt med meditation och Reiki. Under flera år behandlade hon och utbildade sig vidare och var vid 25 års ålder Reiki Master. 

Med ytterligare utbildningar inom bl.a. meditation, Spiritual Syntesis och tillämpad kinesiologi tog hon sig sedan vidare till LIFE Therapy® och här föll alla bitarna på plats. LIFE Therapy® ger en helande kroppsbehandling med kraniosakral terapi, behandling av mentala mönster och gör en ”omstart av systemet” för att alla delar ska minnas var de ursprungligen kom ifrån och få stöd och ork att ta sig vidare, bortom de lager av mönster som lagts ovanpå oss. Med LIFE Therapy® ligger balansen högst på agendan.

Idag är Jessica certifierad LIFE® terapeut och meditationslärare. På Bodywork finns hon idag tillgänglig för behandling inom LIFE Therapy® och hoppas inom kort att kunna erbjuda klasser i meditation.

Fotograf: Lina Karna Kippel