Krister Lindgren – Från klient till behandlare

I drygt 20 år har Krister lett olika handbollslag och har stor erfarenhet av lagidrott. Hans ledarskap utmärks av stort engagemang och hårt arbete.
Förutom yrket som tränare har Krister provat på en mängd olika arbeten och utbildningar.

Jag tappade tråden…

Men för 7 år orkade inte Krister mer, då arbetade han inom socialpsykiatrin i Malmö och letade efter svar som han inte kunde finna.
Jag tappade tråden…  visste inte riktigt vad jag ville eller hur jag skulle göra för att kunna gå vidare.

Krister kom i kontakt med kroppsterapi genom att hamna på britsen hos Marie Sol, helt utan att veta vad han hade framför sig

Vad gjorde att du fastnade för den här behandlingsformen?
Efter ett tag upplevde jag att inga av alla behandlingsformer jag tidigare utsatt mig för kunde ge mig det samma som kroppsterapin gör.

Bollar i rullning tenderar att accelerera

Kroppsterapin hjälpte Krister att komma tillbaka på rätt väg. Han är återigen verksam i ett elitlag och har även utbildat sig till Manuvision-kroppsterapeut.

Varför och när tog du beslut om att du ska satsa på detta och gå utbildningen?
Jag anmälde mig ganska spontant till utbildningen med inställningen att sparka igång något, skapa framdrift hos mig själv – Bollar i rullning tenderar att accelerera. 
Nu är jag åter i elitidrotten men också med en egen verksamhet.

Vad har du för önskemål att klienterna ska tycka efter att de har varit på behandling hos dig?
Alla ska kunna få ut något av en behandling oavsett vem de är eller vad som eventuellt trycker dem. Att försöka skapa en friare ledigare kropp med vetskap om att det också frigör klienten som helhet är målet. 
Att släppa på spänningar hur de än visar sig eller hur de än har uppstått kan vara svårt så klienten ska känna sig välkommen, sedd, trygg med en upplevelse av att behandlingen ger energi i vardagen. 

Se vilka tider du kan boka hos Krister