Massage för den mest ömma kroppen någonsin

Massage är något som jag tänkt gå på under graviditeten men har inte prioriterat det. Nu var det i alla fall dags att gå på en riktig kroppsbehandling.
Jag har inte varit hos Marie Sol sedan ett tag innan graviditeten.

När Marie Sol på Bodywork i Malmö gör en kroppsbehandling så går hon igenom hela kroppen för att lokalisera var man verkligen behöver hjälp i sin kropp. Sen är det en behandling där man jobbar tillsammans.
Hon trycker och lokaliserar med all sin kunskap och anatomikompetens och jag andas för att hjälpa kroppen att bli av med krämpor.

Robin var med under min behandling för han körde sin behandling precis innan mig så jag bad honom ta någon bild.

En resa från att ha konstant ont

Robin har gått kontinuerligt till Marie Sol under minst 2 år nu. Det har varit magiskt att se hans resa från att ha konstant ont i kroppen till att faktiskt bara ha ont på vissa ställen ibland haha.

Marie hittar precis rätt punkter för att verkligen hjälpa kroppen och inte bara för att man ska få en skön avslappnande stund

På bilden ovan så trycker hon nere i mina ljumskar kan man säga. Hon sträckte ut lite av det som bär mycket just nu och det va så oerhört skönt. Jag har så ont i min kropp just nu att jag knappt vet var jag ska bli av.
Att få en kroppsbehandling som inte alls är som en vanlig massage utan mer som en beröring. Marie hittar precis rätt punkter för att verkligen hjälpa kroppen och inte bara för att man ska få en skön avslappnande stund.

Gravidkudde

Jag vill helt enkelt bara slå ett slag för en oerhört kompetent och duktig behandlare som finns i Malmö.
Det finns relativt ont om rekommendationer till behandlare här nere särskilt för gravida men annars också i allmänhet.
Det fanns möjlighet för gravid att ligga på mage då hon hade en gravidkudde som man kunde ligga i. Jag låg både på mage och rygg under min behandling.

Publicerat på Kajsa Linneas blogg den 16 augusti 2018 – Du hittar Kajsa Linneas blogg här

Läs mer om massage för gravida