Klassisk massage

I den här behandlingsformen går massören på djupet och hjälper dig att bli av med spänningar, smärta och stramhet i musklerna.
Behandlingen inleds med en lätt uppvärmning genom strykningar över musklerna för att få igång cirkulationen och förbereda på mer djupgående tryck.
När musklerna är uppvärmda använder sig massören av en rad olika grepp och tekniker för att komma åt spänningar och stramhet. Under en behandling utförs bland annat knådningar, cirkulerande tryck och töjningar av musklerna.

Att regelbundet underhålla sin kropp med massageterapeutisk behandling är ett sätt att minska mängden stresshormoner, att varva ned och framförallt att minska risken för framtida kroppsliga krämpor i form av smärta och stelhet.

Boka tid för massage hos Michaela, behandlingen är 60 minuter lång.

Behandlande massage

Att boka en behandlande massage är perfekt för dig som lider av exempelvis kronisk värk orsakat av sjukdom eller yttre fysisk påverkan.
Behandlande massage kan även vara toppen för den som tränar eller idrottar mycket. 

Behandlande massage är helt enkelt för dig som behöver det där lilla extra från din massör, oavsett om det är förståelse vid smärta och värk eller till att hitta problemen och hjälpa till med extra behandling. 

När du bokar en timme behandlande massage lägger du tillsammans med vår massageterapeut Michaela upp en behandlingsplan. Ni kommer tillsammans överens om hur tiden ska fördelas på valda områden samt hur många behandlingar som blir nödvändiga för att uppnå bäst resultat. 

Vi rekommenderar alltid att du har pratat om dina bekymmer med en läkare innan du kommer och får en behandling hos oss.
Känner du dig osäker på om detta är rätt för dig kan du alltid skicka mail till Michaela för vägledning: michaela@bodywork.nu 

Boka tid hos Michaela

Michaela Friberg
Certifierad massör

Inför ditt besök på Bodywork

Kläder
Behandlingen sker i underkläder. Under tiden ligger du under en filt för att inte bli kall.

Friskvårdsbidrag
Massagebehandling är godkänd som friskvård av Skatteverket så det går bra att använda ditt friskvårdsbidrag.

Covid-19
Bodywork har öppet som vanligt och följer rådande riktlinjer och restriktioner.
Vid förkylningssymptom avråder vi våra klienter från att besöka oss. Kontakta oss så hittar vi en ny tid för din behandling.

Kontakta Michaela
Kontakta mig om du har några frågor.
Du når mig på michaela@bodywork.nu eller på 0708 23 04 30