Michaela Friberg

Träffa Michaela, vår dedikerade och kvalificerade massör, specialiserad på klassisk massage, behandlande massage och lymfmassage. Med en passion för människors välmående och med solid utbildning och certifiering inom massage och lymfmassage, strävar hon alltid efter att erbjuda en behaglig och effektiv behandling. Michaela’s mål är att varje klient ska lämna behandlingen med en känsla av lätthet och förbättrat välmående.

Michaela erbjuder följande behandlingar på Bodywork:

Michaela har alltid haft en stark passion för djur, men med tiden har även människors välmående kommit att spela en större roll i hennes liv. Efter att ha arbetat i hundbranschen i över 11 år och utbildat sig inom hundträning, insåg Michaela att hon ville hjälpa människor på ett mer personligt och direkt sätt.

Hösten 2021 påbörjade Michaela sin utbildning till certifierad massör och SPA-terapeut vid Valjevikens folkhögskola i Sölvesborg. Massagen var ett intresse som funnits där sedan studenten, och nu var det dags att ta det naturliga steget att vidareutvecklas inom området. Sommaren 2022 blev Michaela klar med sin utbildning och blev även certifierad inom Svenska branschrådet.

På Bodywork hjälper Michaela människor genom att erbjuda sina massagekunskaper och behandlande tekniker. Med sin bakgrund inom hundträning har hon en stark känsla för detaljer och förstår vikten av att arbeta med de små delarna för att skapa en komplett helhet.

0708 23 04 30
michaela@bodywork.nu

Michaela Friberg - Bodywork

Vad är klassisk massage?

Klassisk massage är en populär och välkänd massageteknik som fokuserar på att främja avslappning, öka blodcirkulationen och lindra muskelspänningar. I denna behandlingsform går massören på djupet och hjälper dig att bli av med spänningar, smärta och stramhet i musklerna.

Läs mer om klassisk massage här

Vad är behandlande massage?

Behandlande massage fokuserar på specifika skadeområden

När det gäller skador eller återkommande problem i kroppen kan behandlande massage vara en effektiv form av behandling.
Michaela fokuserar på det specifika problemområdet och arbetar med att lindra smärta, öka rörligheten och främja läkning.

Läs mer om behandlande massage här

Vad är lymfmassage?

Lymfmassage är en skonsam behandlingsform som kan hjälpa till att lösa upp blockeringar i lymfsystemet, vilka kan uppstå av olika anledningar. Behandlingen främjar ämnesomsättningen och stärker immunsystemet, och är särskilt lämplig för personer med svullnader, smärta, domningar eller trötthetskänslor.

Läs mer om lymfmassage här