Mitt livs bästa Massage

Kajsa Linnea och Robin fick var sin kroppsbehandling. Såhär skrev hon om det på sin blogg:

Hej på er!
I onsdags så var jag och Robin på massage i Malmö och både jag och Robin är personer som har mycket problem med våra kroppar.
Vi var i stort behov av en massage precis som många är där ute.
Vi gick igår till en tjej som heter Marie Sol som driver kliniken Bodywork.

Jag vet att jag har massor av dansvänner där ute som har så ont över allt.
Ta er tiden och åk till Marie Sol.
Jag ska berätta varför.

Det första hon gjorde var att fråga mig vad jag hade för problem med min kropp.
Jag berättade då att jag haft problem med att jag får som ilningar i min högra skinka och att jag ibland även ramlar ihop pga detta.
Då gick hon in och jobbade väldigt mycket med den muskeln både genom min ljumske (vilket var super coolt) och även på baksidan i ryggen och på benen.
Sen hittade hon så många bra punkter som jag inte ens visste fanns.

Här jobbar hon med mitt höger ben och som sagt punkterna hon hittade och sättet som hon fick mig att slappna av på var out of this world.
Det var absolut ingen vanlig avslappningsmassage utan en massage som verkligen hjälper på djupet särskilt om man går dit kontinuerligt.

Det var hela tiden viktigt att jag andades rätt under behandlingen och det hjälpte Marie Sol till med hela tiden så att man verkligen gick in i det som gjorde ont och jobbade för att det skulle släppa.
Det var också viktigt att jag hela tiden var närvarande så att jag inte försvann bort för att medans Marie jobbade från utsidan så jobbade jag ifrån insidan.
Det va så himla häftigt.

Har ni något problem med er kropp så MÅSTE ni testa detta.
Det va mitt livs massage och jag kommer definitivt att fortsätta att gå hit.
När jag var klar så var de Robins tur och då gick jag ut och gick en liten runda och jag LOVAR er att jag aldrig i mitt liv känt mig så lätt som jag gjorde när jag gick upp för trapporna.

Jag är övertygad om att dessa behandlingar som jag kommer att gå på kommer att förändra mitt liv och hjälpa min kropp att bli starkare än någonsin.

Vad tyckte Robin?

Robin har varit på en hel del massage ställen och testat en massa olika.
Men detta var det bästa han någonsin upplevt på grund utav att hon gjorde massagen väldigt individuell så att det passade personen som blev masserad.
Hon hittade även punkter på Robin som han inte hade någon aning om att dom fanns och utöver det så tycker både jag och Robin att Marie var en fantastisk människa med härlig energi och man kände sig väldigt trygg i hennes händer vilket är väldigt viktigt när man ska bli masserad.
Emellanåt så gjorde de så ont att man bara ville vråla men nästa sekund så var de så skönt att man brast ut i skratt.

Vi båda rekommenderar starkt alla att gå hit och testa själv.

Snälla ni, gör er själv en tjänst och gå och jobba med er egen kropp ni alla förtjänar denna behandlingen.
Behandlingen är även väldigt prisvärd.

Kajsa Linneas Blogg

Tack för orden Kajsa.