Att ha ont får aldrig bli status quo

I kroppsterapin arbetar vi med helheten – kropp och sinne hör ihop!
För att kroppen ska kunna prestera måste huvudet vara med och vice versa.

På Bodywork arbetar 2 vassa behandlare som vet vad det handlar om att optimera prestationen i lägen där något annat inte är ett alternativ.

Krister och Marie Sol

Krister Lindgren – Elithandbollstränare och mångsidig idrottare som förstår innebörden av att vara och behöva vara frisk i kroppen. Krister vet även hur viktigt det är att huvudet är med i alla lägen då man behöver prestera. Som ledare möter han dagligen idrottare som många gånger har alla förutsättningar för att kunna nå högre nivåer men där det mentala tar över och utvecklingen uteblir.

Marie Sol Sandberg har stått på otaligt många scener. Som modern dansare gällde det att gå ut på scenen och aldrig ha en dålig dag. Kroppen skulle vara frisk i alla lägen och koncentrationsförmågan på topp. För publiken spelade det inte någon roll om det var den första, tjugonde eller sista föreställningen, förväntningarna var de samma och prestationen skulle vara på den högsta nivån.

Att ha ont får och ska aldrig behöva bli status quo!

Oavsett om det är inom idrotten, på scenen eller på jobbet är en fysisk eller psykisk åkomma som hindrar den personliga utvecklingen inte något man ska behöva leva med. Att ha ont får och ska aldrig behöva bli status quo!

Fungerar inte kroppen påverkar det huvudet. Fungerar inte huvudet blir det väldigt svårt att prestera på vilken plats du än befinner dig på.

Ro i kropp och själ

Vi är helt övertygade om att det onda kan arbetas bort, oavsett om det sitter i huvudet eller i kroppen.
Genom att prata, gråta, trycka, skrika och känna kan vi tillsammans få ro i både kropp och själ.