När det onda tar över och smärtstillande inte är ett alternativ.

När det onda tar över och smärtstillande inte är ett alternativ.

Under 3 år led Niklas av diskbråck. Av läkarna fick han reda på att inget mer kunde göras och sjukgymnastiken som han skickades till lindrade kortsiktigt smärtan men var inte en långsiktig lösning. Niklas fick ofta ta smärtstillande medicin för att kunna klara av vardagen och de enklaste uppgifterna. 

Diskbråck kan förekomma överallt i ryggen. Vid ett diskbråck är en disk i ryggraden skadad och inflammerad vilket ger upphov till smärta i ryggen som strålar ut i olika delar av kroppen. 

Att leva på smärtstillande medicin var inte något som Niklas ville längre, han sökte sig till andra typer av behandlingar och hamnade under mina händer på britsen på Bodywork.

Under behandlingen inser Niklas vilken stor sorg som ryggskadan har medfört. Allt han inte längre kunde göra; Arbeta i trädgården, leka med sina barn och avsaknaden av intimitet med sin fru var stor på grund av smärtorna han bar på.
Grundfilosofin i kroppsterapin och Bodyworks behandlingsmetod är att det som sitter i huvudet har en direkt koppling till hur kroppen reagerar. 

Samtal och djupgående massage

Med hjälp av samtal och djupgående massage kunde vi tillsammans komma åt spänningarna i ryggen och lösa upp svåra knutor. Redan efter första behandlingen kunde Niklas känna en större rörlighet och en lätthet i kroppen som han under de senaste 3 åren har haft svårt att känna.

Niklas är nu en av mina stamkunder, han kommer alltid att ha diskbråck, däremot har han det väldigt mycket enklare i sin vardag. Inga smärtstillande piller behövs längre. Han har börjat spela golf igen och tvillingarna Freja och Frida har nu en pappa som gärna lyfter dem och leker med dem utan att känna en smärta i ryggen som hindrade honom så många gånger förr.

Niklas har gett mig tillåtelse att dela det här. 
På Bodywork har vi tystnadsplikt som gäller alla klienter och behandlingar.

Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor.
Marie Sol – info@bodywork.nu

Dela den här artikeln om du tycker att andra får nytta av att läsa den!

Facebook
Twitter
Email

Får du Bodyworks nyhetsbrev?

Är du inte anmäld till nyhetsbrevet kan du enkelt göra det här. 
Fyll i dina uppgifter så missar du inga nyheter från Bodywork.

Bodywork på adress i centrala Malmö

Bodywork hittar du på Kalendegatan 25 i centrala Malmö.
Hissen tar dig till 5 våningen, sedan tar du en trappa upp till den fräscha kliniken i anrika Flensburgska magasinet.

Buss och parkering

Att gå eller cykla är bäst för miljön. Är du dock i behov att ta dig hit på ett annat sätt heter närmsta busshållplats Gustav Adolfs Torg eller Studentgatan.
Bilen kan du parkera i Citygaraget.